VEGETARIAN

VEGETARIAN De lekkerste vegetarische gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 665 beoordelingen
5 apr 2021 om 20:50 De bezorgtijd is wat lang, dus niet voor last minute beslissers die al honger hebben. Wel juist gecommuniceerd. Het eten zelf was enorm lekker en was het wachten waard. Pompoen en aubergine roti is de beste so far ik heb gegeten. Heel blij mee.
27 mrt 2021 om 19:24 Erg lekker
18 mrt 2021 om 20:10 2 uur na bestelling had ik mijn eten pas binnen. Gelukkig was de bezorger erg vriendelijk en heb ik er wel erg van het eten kunnen genieten :)
27 jan 2021 om 23:36 Nice staff/owners, but delivery took hours. They forgot part of the order and the food was extremely oversalted (and I enjoy eating salt straight up). A pity because vegetarian restaurants are so rare, hope they take up the salt comments!
18 jan 2021 om 19:06 Het eten zag er goed uit en was goed warm, de aardappel curry was wel echt veel te zout.
17 jan 2021 om 20:38 Heeeel erg lekkere verse roti en groenten supergoede tempe Tip:bestel een uurtje eerder dan je het wil hebben, dan krijg je het ruim op de tijd dat je wil gaan eten. Dan is het echt smullen
3 dec 2020 om 9:28 Not worth the money. Temphe was like plastic cubes
29 nov 2020 om 20:46 Slechte ervaring mee. We hadden 'zo snel mogelijk' aangevinkt bij aankomsttijd en dat was al 70 minuten en een uur nĂ¡ die 70 minuten hebben we nog steeds niks, geen bericht van het restaurant.
29 nov 2020 om 20:44 Gemengde gevoelens over het eten, want de roti was heel lekker maar de bapao vergeten. Telefoonnummer niet bereikbaar!!! Ook veel later bezorgd dan aangegeven. Lange bezorgtijd op zich niet erg maar doe dan geen valse beloften.
26 nov 2020 om 22:12 Heerlijk eten, bestelling meer dan een uur te laat maar wel warm en vriendelijke bezorger.
22 nov 2020 om 20:19 Altijd erg lekker eten, maar de bestelling kwam bijna 1,5 uur te laat zonder dat ik bericht heb gekregen over de vertraging.
13 nov 2020 om 22:01 Bezorging 45 minuten te laat, maar eten was erg lekker en goed warm