VEGETARIAN

VEGETARIAN De lekkerste vegetarische gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 660 beoordelingen
18 jan 2021 om 19:06 Het eten zag er goed uit en was goed warm, de aardappel curry was wel echt veel te zout.
17 jan 2021 om 20:38 Heeeel erg lekkere verse roti en groenten supergoede tempe Tip:bestel een uurtje eerder dan je het wil hebben, dan krijg je het ruim op de tijd dat je wil gaan eten. Dan is het echt smullen
3 dec 2020 om 9:28 Not worth the money. Temphe was like plastic cubes
29 nov 2020 om 20:46 Slechte ervaring mee. We hadden 'zo snel mogelijk' aangevinkt bij aankomsttijd en dat was al 70 minuten en een uur nĂ¡ die 70 minuten hebben we nog steeds niks, geen bericht van het restaurant.
29 nov 2020 om 20:44 Gemengde gevoelens over het eten, want de roti was heel lekker maar de bapao vergeten. Telefoonnummer niet bereikbaar!!! Ook veel later bezorgd dan aangegeven. Lange bezorgtijd op zich niet erg maar doe dan geen valse beloften.
26 nov 2020 om 22:12 Heerlijk eten, bestelling meer dan een uur te laat maar wel warm en vriendelijke bezorger.
22 nov 2020 om 20:19 Altijd erg lekker eten, maar de bestelling kwam bijna 1,5 uur te laat zonder dat ik bericht heb gekregen over de vertraging.
13 nov 2020 om 22:01 Bezorging 45 minuten te laat, maar eten was erg lekker en goed warm
10 nov 2020 om 20:06 Dit restaurant is oprecht mijn favoriet in Utrecht. De wachttijd is super lang, maar het zo erg waard. Beter om een uur Of anderhalf van te voren alvast te bestellen! Dan komt het sowieso goed. Twee keer besteld en beide keren was het echt heerlijk!!!
6 nov 2020 om 19:38 Na anderhalf uur wachten gebeld, werd gezegd dat er in 20 minuten zou worden bezorgd! Ik wacht nu al 3 uur en nog geen eten! RONDUIT BELACHELIJK. Ik bestel hier nooit meer.
3 nov 2020 om 23:04 Bara was taai en hard van binnen. Niet te eten en weg moeten gooien. De groente bapao was slecht gerezen en de vulling ondefinieerbaar (waarschijnlijk soya based) niet gevuld met groente. Pinda sambal was Nederlandse pindasaus. De aubergine was ok.
1 nov 2020 om 21:03 Heerlijk eten!