VEGETARIAN

VEGETARIAN De lekkerste vegetarische gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 645 beoordelingen
28 okt 2020 om 22:01 Echt heerlijk gegeten! Blij dat we pas achteraf de andere beoordelingen hebben gelezen, want bezorging blijkt een dingetje te zijn. Maar bij ons ging dit redelijk goed. Om 17.25u besteld voor 18.30u en eten werd rond 18.50u bezorgd.
28 okt 2020 om 18:52 Het eten is ontzettend lekker. De bezorgtijd van ruim 2 uur is ons echt te lang.
28 okt 2020 om 7:47 Lekker, maar koud. Jammer dat je vanaf een bepaald bedrag moet bestellen. Sommige dingen vond ik ook wel duur
26 okt 2020 om 12:15 Echt heerlijk eten. Volgende keer ietsje eerder bestellen, maar zeker voor herhaling vatbaar!
24 okt 2020 om 22:34 Heerlijk eten! Moeite waard
22 okt 2020 om 20:48 Bezorging door een supervriendelijke meneer, was gelukkig een kwartier eerder dan de 76 min. die de Foodtracker aangaf. Eten was top, smaakvol, goede porties!
17 okt 2020 om 22:17 Eten nooit bezorgd. We werden pas na 2 uur en 3 kwartier gebeld of ze het nog moesten bezorgen. Toen hadden we al bij de frietzaak om de hoek iets gehaald. Het klantenservice telefoonnummer van deze zaak was niet bereikbaar.
17 okt 2020 om 20:37 Had het eten graag beoordeeld, maar er is niemand gekomen. Na 2 uur geduld te hebben gehad gebeld maar er werd niet opgenomen. Erg jammer dit, zal hier niet snel nog eens bestellen
14 okt 2020 om 21:52 De bezorger bood zijn excuses aan. Hij had een lekke band. Ik geloof hem, maar baal er wel van dat mijn eten veel later was dan ik had verwacht.
13 okt 2020 om 23:11 Hele goeie roti! Bezorging duurde wel langer dan aangegeven. Maar het eten is wel het wachten waard.
12 okt 2020 om 22:52 T zou fijn zijn om met iDeal te kunnen betalen. Verder alles naar wens, lekker eten en zeer vriendelijke bezorger!
10 okt 2020 om 21:55 Het eten was heel lekker (vega roti, pompoen roti) maar kwam wel verl later dan we besteld hadden, het was nogal druk.